«Δένει» στο λιμάνι της Καβάλας την Δευτέρα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

[ad_1]

«Δένει» στο λιμάνι της Καβάλας την Δευτέρα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή τουριστική σεζόν θα δέσει στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» την ερχόμενη Δευτέρα.
Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρ

ος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης σχετικά με την πρώτη πολύ αναμενόμενη άφιξη δήλωσε, πως φέτος θα υπάρξει συμπαντική πτώση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Τουρκία .
Επίσης τόνισε πως το θέμα της κρουαζιέρας δεν πρέπει να το βλέπουμε ευκαιριακά ούτε στην διάρκεια μίας ή δύο σεζόν.
Για το λόγο αυτό υπάρχει συνεχείς συνεργασία με του τοπικούς φορείς και την αυτοδιοίκηση για την προβολή τα περιοχής.
Παράλληλα προσδοκούν σε βελτίωση του κλίματος στην Κωνσταντινούπολη για να υπάρξει αύξηση στις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων.
Ο πρόεδρος του ΟΛΚ αναφέρθηκε και στις πλωτές εξέδρες , οι οποίες είναι καταλυμένες, και αυτή την περίοδο γίνονται προσπάθειες από τον ΟΛΚ για να βρεθούν νέες θέσεις.
Επίσης ο κ. Ηλιάδης χαρακτήρισε ως λανθασμένη την κίνηση δημοσίευσης της κοινής υπουργικής απόφασης, για την λειτουργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας λιμένος Καβάλας στο κεντρικό λιμάνι. Καθώς η ΚΥΑ μπορεί να έχει υπογραφεί αλλά λόγω ανασχηματισμού είχε ακυρωθεί και η διαδικασία τρέχει από την αρχή.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.