Δήλωση δημάρχου για την τοποθέτησή του με την παρομοίωση ¨σχεδόν ΑΜΕΑ¨

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρομοίασε τους εργαζόμενους μηχανικούς του τμήματος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ωραιοκάστρου για «πράξη, γνώση και ψυχολογία ΑμεΑ».

Με δελτίο τύπου σήμερα ο δήμαρχος δηλώνει τα εξής:

Δήλωση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης προέβη στην παρακάτω δήλωση αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συζήτηση για τη λειτουργία πολεοδομικού γραφείου στο Δήμο Ωραιοκάστρου:
«Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια αποστροφή του λόγου μου χρησιμοποίησα μια αδόκιμη έκφραση προκειμένου να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη λειτουργία πολεοδομικού γραφείου στο Δήμο μας. Σε καμία περίπτωση δεν είχα την πρόθεση να θίξω προσωπικά και επαγγελματικά κανέναν υπάλληλο ή στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, η οποία αποδίδει τα μέγιστα βάσει των υφιστάμενων δύσκολων συνθηκών».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.