Δήλωση στήριξης του Ηλία Ζιακούλη στον Αστέριο Γαβότση

“Θεωρώ πως δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρος προορισμός από το να διεκδικείς ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που ζεις και μεγαλώνεις την οικογένειά σου. Ειδικά στην σημερινή πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, που η αξιοπρεπής διαβίωση μεταλλάσσεται δυστυχώς σε μια ανάγκη επιβίωσης. Μετατρέποντας ταυτόχρονα αυτόν τον ξεκάθαρο προορισμό ως επιτακτική ανάγκη για τον καθένα μας ξεχωριστά.
Ως αισιόδοξος άνθρωπος τοποθετώ ψηλά το όραμα μου για μια πολιτεία με πρωτοβουλίες. Δυναμικές και πάνω από όλα συλλογικές. Αφήνοντας το άπραγο χτες και την οπισθοδρόμηση των τριών χρόνων να περάσουν πλέον στην ιστορία, έχοντας υπηρετήσει ήδη τον ανούσιο και κενό σκοπό τους. Αποτελεί για εμένα δέσμευση η χειροπιαστή και ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Η επιστροφή των ηθικών και κοινωνικών αξιών, της αξιοπρέπειας και της ευγένειας που έχουν εκλείψει από τον δήμο μας.
Στο πλευρό ενός δυναμικού ανθρώπου που έχει το δικαίωμα να προσπαθήσει και την ικανότητα να το κάνει. Να χτίσει το καλύτερο αύριο. Συνοδοιπόροι λοιπόν με την παράταξη Πολιτεία με Όραμα και με τον υποψήφιο δήμαρχο Αστέριο Γαβότση. Ενός ανθρώπου που το μόνο που έχει να του καταλογίσει κανείς είναι, η παντελής έλλειψη της ευελιξίας των ψεμάτων και των υποσχέσεων που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει.”

20131123-083601.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.