Δήμαρχος στην Αττική δεν θα αφήσει χωρίς Άγιο Φως τους δημότες του

Δήμαρχος στην Αττική δεν θα αφήσει χωρίς
Άγιο Φως τους δημότες του

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν οι λειτουργίες του Πάσχα φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας,δείτε αναλυτικά εδώ.

Ωστόσο ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με τη βοήθεια εθελοντών και της Δημοτικής Αστυνομίας και την έγκριση των τοπικών μητροπολιτών αναμένεται να μεταφέρει το Άγιο Φως στα σπίτια των δημοτών.

Το σχέδιο αυτό έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος του Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος :

Το Αναστάσιμο Φως στο Σπίτι σας!

Το Μεγάλο Σάββατο με απόλυτο σεβασμό θα μεταφέρω το Αναστάσιμο Φως από το αεροδρόμιο στις εκκλησίες της πόλης μας.
Στην συνεχεία και δίχως να έρθετε στους ναούς, μένοντας σπίτι σας, κλιμάκιο της Διοίκησης του Δήμου μας θα σας μεταφέρει το Άγιο Φως σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Δίχως να βγείτε στους δρόμους με μεγάλη προσοχή θα σας ανάψουμε τα φαναράκια που θα έχετε αφήσει όσοι επιθυμείτε, έξω από τις πόρτες των πολυκατοικιών.

Η ενέργεια μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνετε όλοι όσοι μένετε μέσα και το Αναστάσιμο Φως να σημάνει την πραγματική ανάσταση στα σπίτια μας και στις ζωές μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Για την ώρα όλοι να προμηθευτείτε κλειστού τύπου μεταλλικά Φαναράκια.
Μένετε σπίτι και εμείς σας φέρνουμε το Αναστάσιμο Φως.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φωτιά, νύχτα και εσωτερικός χώρος
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.