Δήμος Λαγκαδά: η Όσσα διεκδικεί μια θέση στα “30 καλά παραδείγματα” της Ευρώπης

Δήμος Λαγκαδά: η Όσσα διεκδικεί μια θέση στα
“30 καλά παραδείγματα” της Ευρώπης

Η Όσσα διεκδικεί μια θέση στα  “30 καλά παραδείγματα” της Ευρώπης

Ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» επεξεργάστηκε και υπέβαλλε αίτημα συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
“CULTURAL HERITAGE IN ACTION – Call for good practices” (Πολιτιστική Κληρονομιά σε Δράση – Πρόσκληση για καλές πρακτικές),  μέσω του οποίου παρουσιάζουν το
«Ανοιχτό Μουσείο Αγροτικής Ζωής Όσσας» (Open Air Museum of Rural Life in Ossa) και διεκδικούν την ανάδειξη στον κατάλογο των 30 καλύτερων πρακτικών της Ευρώπης!

“Μεγαλεπήβολο, αλλά όχι ακατόρθωτο…θα το προσπαθήσουμε όμως” δηλώνουν γεμάτοι ενθουσιασμό !

Την πρόταση συμμετοχής επεξεργάστηκαν με προθυμία, χαρά και υπομονή, δύο νέες επιστημόνισσες του συλλόγου, η Μαρία Π. Μήτσα (αρχαιολόγος) και η Ευαγγελία Ι. Βικελίδου (δημοσιογράφος), με τη βοήθεια του γραμματέα του Δ.Σ. Άγγελου Μήτσα,
οι οποίες εν μέσω πανδημίας και κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες των ημερών, κατάρτισαν μια πλήρως ενδιαφέρουσα πρόταση.
Η αξιολόγηση θα γίνει από επιστημονική επιτροπή της Ε.Ε., με τα αναμενόμενα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μέσα στον Ιούνιο».

Δήμος Λαγκαδά: Προσπάθειες που τιμούν τον τόπο μας. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "CULTURAL HERITAGE IN ACTION cities and regions Sharing solutions in European #EuropeForCulture"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.