Δήμος Ωραιοκάστρου:Εκεί που τα σκαλοπάτια και τα …παράθυρα γίνονται πάγκοι για τους πολίτες

παυλος μελάςΤο περιστατικό μας κατήγγειλαν όχι ένας αλλά δύο αναγνώστες που πήγαν το πρωί να κάνουν αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς του Ωραιοκάστρου.

Στο κτίριο διοίκησης “Παύλος Μελάς” λοιπόν στο Παλαιόκαστρο όπου βρίσκετε η αρμόδια υπηρεσία δεν είχαν όπως μας είπαν να αντιμετωπίσουν μόνο την αγένεια ορισμένων υπαλλήλων, αλλά και το που θα ακουμπήσουν την αίτηση για να την συμπληρώσουν. Βλέπετε οι υπάλληλοι τους την έδωσαν και τους ζήτησαν να βγουν έξω για να γράψουν τα στοιχεία (λες κι εαν καθόταν 5 λέπτα σε κάποιο από τα άδεια γραφεία που υπήρχαν στον χώρο θα τους …μόλυναν), αλλά εκεί ούτε ο δήμος ούτε κανείς άλλος φρόντισε να βάλει έναν πάγκο, ενα παλιό γραφειο κάτι. Έτσι ο πρώτος την ακούμπησε οπως μας είπε στο μάρμαρο ενός παραθύρου κι ο άλλος στα σκαλιά. Αυτό θα πει σύγχρονο και φιλικό προς τους πολίτες κτίριο και υπηρεσίες. Να δηλώσετε συμμετοχή σε κανένα διεθνή διαγωνισμό εκεί στον δήμο. Το έχετε σίγουρο το πρώτο βραβείο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.