Δήμος Ωραιόκαστρο: Αρχίζουν να “κλειδώνουν” οι θέσεις – Πότε είναι η ορκωμοσία του νέου ΔΣ

Δήμος Ωραιόκαστρο: Αρχίζουν να “κλειδώνουν” οι θέσεις – Πότε είναι η ορκωμοσία του νέου ΔΣ

Θεαματικές αλλαγές έρχονται στο νέο διοικητικό σχήμα που ετοιμάζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
Η βασική σκέψη που επικρατεί είναι «κανείς δε θα παραμείνει στη θέση που είχε μέχρι πρότινος» κάτι που σημαίνει ότι δε θα δούμε Καρασαββίδη, Δημητριάδου και Καζαντζίδη, σε αντιδημαρχία οικονομικών, καθαρότητας – καθημερινότητας, τεχνικών έργων αντίστοιχα. Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο Άγγελος Πανουσης θα προταθεί για προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πέρα από αυτό μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν καθώς ο Δήμαρχος σβήνει και γράφει διαρκώς, συνομιλεί με τους δημοτικούς συμβούλους και θα αποφασίσει πολύ σύντομα, ίσως και πριν την ορκομωσία του νέου ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17/12 στις 18:30.

Τέλος, για τα δυο πρόσωπα που φαίνεται να έχουν κλειδώσει οι χωρικές αντιδημαρχίες Καλλιθέας και Μυγδονίας, έχει καταλήξει ο Δήμαρχος. Κυριάκος Δούμπαλας και Γιώργος Παρισοπουλος θα είναι οι νέοι τοπικοί άρχοντες ως αντιδήμαρχοι Καλλιθέας και Μυγδονίας αντίστοιχα.

Για τη ΔΕΥΑΩ ακούγεται ότι θα προεδρεύει πάλι γυναίκα καθώς Αλίρη Χριστίνα και Όλγα Γαβότση είναι οι επικρατέστερες

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.