ΔΑΣΩ: Προκαλεί ξανά με τις αποφάσεις του, ο εντεταλμένος αθλητισμού κος Πανούσης

ΔΑΣΩ: Προκαλεί ξανά με τις αποφάσεις του, ο εντεταλμένος αθλητισμού κος Πανούσης

Ενώ η ΕΠΣΜ όρισε τον εντός έδρας αγώνα του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:30 το απόγευμα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Δευτέρα πρωί στις 06:45:58 έστειλε επιστολή στην ΕΠΣΜ αναφέροντας ότι :

« …. ότι στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ωραιοκάστρου δεν έχει παραχωρηθεί γηπεδότητα στον ΔΑΣΩ, οπότε δε θα είναι διαθέσιμο για το Σαββατοκύριακο 21/10/2023 και 22/10/2023 για τον αγώνα που έχει ορίσει. Εναλλακτικά ο ΔΑΣΩ μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας στα όρια του Δήμου μας»

Ο κος Πανούσης προτείνει να έχουν έδρα το γήπεδο της δημοτικό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας όλες οι παρακάτω ομάδες:

·        Ατρόμητος Φιλαδέλφειας

·        Αισχύλος Ωραιοκάστρου

·        ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

Ενώ το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου το χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο «Κεραυνός Ωραιοκάστρου». Μόνο σε αυτήν την ομάδα δίνει γηπεδότητα ο κος Πανούσης.

Έχει κάνει κάποια κρυφή συμφωνία με τον συγκεκριμένο σύλλογο ;

Γιατί όλες οι υπόλοιπες ομάδες του Δ.Δ. Ωραιοκάστρου όπως :

·         Φίλιππος Παλαιοκάστρου

·         Αισχύλος Ωραιοκάστρου  και

·         ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

δεν μπορούν να αγωνιστούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (χόρτο).

Όλοι οι παραπάνω σύλλογοι είναι αναγνωρισμένοι από την ΓΓΑ και είναι εγγεγραμμένοι στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΓΓΑ. Βάσει του αθλητικού νόμου 2725/1999 άρθρο 8 παρ. 4 δικαιούνται να χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Γιατί ο εντεταλμένος κος Πανούσης δίνει έδρα, το γήπεδο Ωραιοκάστρου Κονταξοπούλειο σε μη αναγνωρισμένους συλλόγους από την ΓΓΑ όπως οι νεοϊδρυθείσες ομάδες μπάσκετ και τένις ;

Αλήθεια ο κος Πανούσης τι έχει να πει στους γονείς που οι συγκεκριμένοι σύλλογοι δεν μπορούν να οδηγήσουν τα παιδιά σε κανέναν επίσημο αγώνα με το όνομα τους ;

Αλήθεια ο κος Πανούσης έχει κάποια απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου και αποφάσισε να αποβάλει την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου από το Ωραιόκαστρο; Η έδρα του Συλλόγου μας ήταν, είναι και παραμένει το Δ.Δ. Ωραιοκάστρου και όχι τα άλλα διαμερίσματα του ευρύτερου Δήμου Ωραιοκάστρου.
 «Φήμες» λένε ότι πληρώνει προεκλογικά ρουσφέτια. Άλλωστε μόλις έγιναν οι εκλογές και οι υποχρεώσεις είναι πρόσφατες.
Ο δήμαρχος τι έχει να πει για τις αποφάσεις του τοποθετημένου από αυτόν εντεταλμένου για θέματα αθλητισμού ;
Τις εγκρίνει και τις επικροτεί ή διαφωνεί ;

Το Δ.Σ. του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.