Δείτε γιατί συνελήφθησαν 24 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Δείτε γιατί συνελήφθησαν 24 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 24 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο περιπολιών και ερευνών , αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (7) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

– 46χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν i) ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για Απάτη και ii) ένταλμα σύλληψης του 6ου Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για Απάτη και Πλαστογραφία.

– 40χρονης ημεδαπής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, απογευματινές ώρες χθες (27-07-2017), διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών για Κλοπή.

– 39χρονου ημεδαπού, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για ανθρωποκτονία

  • (2) άτομα για κλοπές

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν, απογευματινές ώρες χθες (27-07-2017), 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος αφού διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης νωρίτερα είχε διαρρήξει ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και είχε αφαιρέσει ένα ραδιοcd.

Επιπλέον, σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών και (6) μηνών για Κλοπή, Λαθρεμπορία και Φοροδιαφυγή.

  • (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δέλτα, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του, κατείχαν και διέθεταν προς πώληση (1.357) πακέτα τσιγάρα και (31) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων τσιγάρων.    

  • (9) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.