Δείτε τα stunts του Fast and Furious 8 στην Ισλανδία!

[ad_1]

Σίγουρα θα είναι δύσκολο να ξεπεράσει το Furious 7, και τα 1.5 δις δολάρια που έφερε στο box office αλλά και τις καλές κριτικές που πήρε, ωστόσο η παραγωγή του Fast and Furious 8 έχει ήδη πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Και μία από τις στάσεις που έχει να κάνει η ταινία είναι στην παγωμένη Ισλανδία! Κάτι που σημαίνει stunts πάνω σε παγετώνες!

FAST AND FURIOUS 8 - 'Iceland Racing' TEASER

Ένα κλιπάκι 47 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε μας δίνει μία πρώτη… παγωμένη γεύση από τα γυρίσματα στη μικρή χώρα των μόλις 330 χιλιάδων κατοίκων που σίγουρα θα πήραν χαμπάρι την Χολυγουντιανή απόβαση της παραγωγής στα μέρη τους. Οι εκρήξεις και οι κόντρες στο χιόνι είναι οι πρωταγωνιστές στο κλιπ, συν τον Tyrese Gibson που λέει διάφορα δικά του. Είναι αλήθεια πως στο λευκό τοπίο το κυνηγητό με το αυτοκίνητο δείχνει κάπως διαφορετικό και μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα για να καταλήξουμε εάν στο franchise πηγαίνει καλύτερα το urban περιβάλλον ή αυτό της εξοχής.
Ο νέος σκηνοθέτης F. Gary Gray έχει μία δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας και φαίνεται πως θα αξιοποιήσει όποια τοποθεσία έχει διαθέσιμη. Μην ξεχνάμε πως το φιλμ έγινε το πρώτο που έκανε γυρίσματα στην Κούβα, στα τέλη Απριλίου στην Αβάνα, μία αν μη τι άλλο ιστορική στιγμή. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι η 14η Απριλίου 2017.

The post Δείτε τα stunts του Fast and Furious 8 στην Ισλανδία! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.