Δείτε το πρώτο εκρηκτικό trailer από το Ant-Man and the Wasp!

[ad_1]

Το 2018 κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία εξαιρετική χρονιά για το σύμπαν της Marvel, καθώς έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις superhero-based ταινίες που αναμένεται να ξετρελάνουν τους fans! Η αρχή γίνεται σε μερικές μέρες (15 Φεβρουαρίου) με το Black Panther και συνεχίζεται με την επόμενη περιπέτεια των Avengers (Infinity War) στα τέλη Απριλίου. Την σκυτάλη για το Marvel universe της Disney, παραλαμβάνει ο Ant-Man, με το Ant-Man And The Wasp, το οποίο θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στις αρχές Ιουλίου!

ant_man_and_the_wasp 2

Ο Paul Rudd επιστρέφει στον ρόλο του Ant-Man, ύστερα από το πέρασμα του στο Captain America: Civil War και το πρώτο trailer της νέας ταινίας που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, περιλαμβάνει μπόλικες σκηνές δράσης, αλλά και πολλές χιουμοριστικές σεκάνς. Στο trailer έχουμε και την δυνατότητα να πάρουμε μία πρώτη γεύση και από την Wasp (Evangeline Lilly), η οποία κάτι μας λέει ότι θα κλέψει την παράσταση και θα παίξει κομβικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη του σύμπαντος της Marvel. Φυσικά, ένα από τα στοιχεία που θα είναι διάχυτα στην ταινία θα είναι ο κωμικός της χαρακτήρας, βγάζοντας έτσι μία πιο αυθεντική κομιξάδικη αισθητική (δείτε την τελευταία σκηνή στο trailer με το Hello Kitty PEZ και σίγουρα θα γελάσετε με την ψυχή σας). Πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… N’joy!

The post Δείτε το πρώτο εκρηκτικό trailer από το Ant-Man and the Wasp! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.