Δελτίο τύπου:ευχαριστίες απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟΣ & ΤΕΧΝΗ 2013
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου διοργάνωσε και φέτος το επταήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟΣ & ΤΕΧΝΗ 2013» από 11 έως 17 Νοεμβρίου, στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας, πίσω από την Εκκλησία.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη των εικαστικών ομάδων «Ζωγραφείον» της Ενορίας μας για την έκθεση των έργων τους καθώς και τις υπευθύνους των ομάδων, κ. κ. Κυριακή Κασίδου και Μαρία Κασίδου για τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν. Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους ομιλητές και συγκεκριμένα τον εκπαιδευτικό, φιλόλογο και θεολόγο κ. Στυλιανό Αρχοντίδη, τη γυμνάστρια και Msc κινησιολογίας κ. Σοφία Μοναστηρίδη, τον εκπαιδευτικό κ. Δημήτρη Νατσιό και τον τεχνικό αστρονομίας κ. Ευάγγελο Τσορλίνη, για τις αξιόλογες εισηγήσεις τους. Ευχαριστούμε όλα τα ιστολόγια, ιστοσελίδες, σελίδες και ομάδες στο facebook και άλλα μέσα της περιοχής μας και όχι μόνο που δημοσίευσαν τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας και πρόβαλλαν τις επταήμερες εκδηλώσεις. Τέλος ευχαριστούμε το προσωπικό του Ναού μας που συνέβαλε στην άρτια διοργάνωση του επταημέρου.
Ενημερώνουμε ότι οι ακυρωθείσες προβολές που ήταν προγραμματισμένες για τις 16 & 17/11 (η ταινία «Η μελωδία της ευτυχίας» και η συναυλία «Andrea Bocelli: Vivere-Live in Tuscany»), θα πραγματοποιηθούν σε εύθετο χρόνο και θα προηγηθεί ανακοίνωση.

20131118-120322.jpg

20131118-120402.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.