Δελτίο τύπου για την αποκατάσταση της αλήθειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Απάντηση στην καταγγελία που είχε κάνει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου συστήματος προβολής (projector – οθόνη προβολής) έδωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού-Προγραμματισμού & Ωραιοκάστρου, Ηρακλής Τσακαλίδης. Ο κ. Παπακωνσταντίνου στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στις 14/5/2015 έκανε λόγο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο εξηγήσεις επί του θέματος.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας ο κ. Τσακαλίδης παρέθεσε πλήρη και αναλυτικά στοιχεία για τη συγκεκριμένη προμήθεια, απ’ τα οποία προέκυψε ότι η διοίκηση του δήμου ακολούθησε με τυπικότητα, σχολαστικότητα αλλά και πλήρη διαφάνεια όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες, υποχρεώνοντας έτσι τον καταγγέλλοντα να ανακρούσει πρύμναν και να ζητήσει εν τέλει συγνώμη από τον αντιδήμαρχο.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 14ης Μαΐου ορισμένα τοπικά blogs με πηχυαίους τίτλους του στυλ «…σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης με τον κ. Παπακωνσταντίνου να ξεμπροστιάζει την υπερτιμολογημένη προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος προβολής…» ή « …στις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου σε πολλές περιπτώσεις στον τομέα των προμηθειών αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου …» κατακεραύνωναν τη διοίκηση του δήμου. Ωστόσο, μετά την τοποθέτηση του αντιδημάρχου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και κυρίως μετά την αίτηση συγνώμης του κ. Παπακωνσταντίνου τηρούν σιγήν ιχθύος.

Η διοίκηση του δήμου, ως υπεύθυνη αρχή, δεν πρόκειται να τους παρακολουθήσει. Θα τους αφήσει να πορεύονται την οδό των «καταγγελιών», της κατασυκοφάντησης και της επιλεκτικής κατά το δοκούν παρουσίασης θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος για να εισπράττουν την αποδοκιμασία των συμπολιτών μας οι οποίοι πριν από ένα χρόνο εμπιστεύθηκαν στο δήμαρχό μας, Αστέριο Γαβότση τις τύχες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.
δημος
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.