Δελτίο τύπου για τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας

Δελτίο τύπου
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, η παράταξη μας επιθυμεί να συγχαρεί ιδιαίτερα τους επιτυχόντες του Δήμου μας και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία και δύναμη, προκειμένου ν’ αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες για διεύρυνση των οριζόντων που θα τους παρουσιαστούν στο νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους.
Η επιτυχία τους, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως Έλληνες και ως χώρα, αποτελεί νότα αισιοδοξίας αλλά και ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας.
Δυστυχώς εξαιτίας της υφιστάμενης κατάστασης νέα παιδιά, με πνευματική καλλιέργεια και εφόδια, αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες. Για να σταματήσει αυτή η αρνητική για τη χώρα και τους νέους μας εξέλιξη, απαιτείται επιμονή, αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και ενεργή αγωνιστική συμμετοχή όλων, για να αλλάξουμε την δυσχερή συγκυρία της χώρας.
Παράλληλα οφείλουμε να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, οι οποίοι με τη μετάδοση των γνώσεων και τη στήριξή τους στην επίμοχθη προσπάθεια των μαθητών, συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της επιτυχίας τους. Ακόμη συγχαίρουμε τους γονείς των φοιτητών μας πλέον, που κλήθηκαν, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες, να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών τους.
Τέλος θέλουμε να ενθαρρύνουμε όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, με εργατικότητα, θάρρος και επιμονή για την εκπλήρωση των στόχων τους.
Το γραφείο τύπου της Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Αλληλεγγύη ανατροπή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.