Δελτίο τύπου δράσεις ΕΠΩΦ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων η παρουσίαση του βιβλίου του Ομέρ Ασάν «Η Κεμεντζέ του Νίκου», των εκδόσεων IASON BOOKS, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 στο κτίριο Ι. Καποδίστριας (ΚΑΠΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ). Στην παρουσίαση μίλησαν για το βιβλίο, αλλά και για το συγγραφέα, ο Βλάσης Αγτζίδης, ιστορικός- συγγραφέας, ο Θεοδόσης Κυριακίδης, διδάκτωρ νεότερης ιστορίας- θεολόγος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Ω.Φ. και πρόεδρος Σ. Πο.Σ Θεσσαλονίκης ΠΟΕ Ηρακλής Τσακαλίδης. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης, ενώ χρέη μεταφραστή εκτέλεσε η εκδότρια του βιβλίου Σεμπνέμ Αρσλάν. Στο τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας Ομέρ Ασάν αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει αυτό το βιβλίο και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης έπαιξε ποντιακή λύρα και τραγούδησε ο συγγραφέας Ομέρ Ασάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
Για ακόμη μια φορά ξεχώρισε με τις υπέροχες εμφανίσεις της η χορωδία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων παίρνοντας μέρος στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 καθώς επίσης και στη συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε ο δήμος Καλαμαριάς το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Σε δυο βραδιές γεμάτες ποικίλα τραγούδια από όλο τον κόσμο η χορωδία της Ε.Π.Ω.Φ., υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Δήμητρας Ζησέκα, κέρδισε τις εντυπώσεις αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
img_6139

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.