Δεν θα μεταδοθεί το πρώτο live του House of Fame

Δεν θα μεταδοθεί το πρώτο live του House of Fame

Τι συνέβη και δεν θα γίνει η ζωντανή πρώτη παρουσίαση της επιτροπής και των σπουδαστών;

Το House of Fame ξεκίνησε να προβάλλεται τη Δευτέρα 15/2 από τον ΣΚΑΪ και ήδη η μεγάλη αγωνία των σπουδαστών που μπήκαν στο ανακαινισμένο πρώην σπίτι του Big Brother ήταν μία: πώς θα τα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα στο πρώτο μεγάλο live τους την Παρασκευή στις 21.00.

Όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή, οι σπουδαστές θα παρουσιάζονται στην επιτροπή ώστε να αποφασιστεί ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Μάλιστα αυτή την Παρασκευή θα ήταν η πρώτη φορά που θα βλέπαμε την επιτροπή αλλά και την Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση του σόου.

Όπως μαθαίνουμε, το πρώτο live της μουσικής ακαδημίας θα πάρει αναβολή. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Μήδεια.

Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σκηνικού ώστε να παραδοθεί ολοκληρωμένο και εγκαίρως για να πραγματοποιηθεί το live.

Έτσι αυτό θα πάρει μια μικρή αναβολή, όπως φαίνεται ότι αναβολή παίρνουν και άλλες παραγωγές καθότι ως γνωστόν πολλά πλατό βρίσκονται στα βόρεια της Αττικής τα οποία έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο βάρος της κακοκαιρίας και του χιονιού.

Ήδη ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του στο επίσημο website του έχει αντικαταστήσει το Live Concert με ξένη ταινία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.