Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος τα προγράμματα «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.3870/2010, αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές, καθώς και οι προπαρασκευαστικές αυτών ενέργειες, για το δίμηνο χρονικό διάστημα που προηγείται των αυτοδιοικητικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων.

Δεν εμπίπτουν στην ανωτέρω απαγόρευση, οι προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η σύναψη συμβάσεων έργου συγκεκριμένων μόνο ειδικοτήτων όπως των εργαζομένων στους τομείς της πυρασφάλειας, των παιδικών σταθμών, της καθαριότητας, των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), των αμειβομένων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ (ασχέτως ημερομηνίας έναρξης των προγραμμάτων), και των εργαζομένων στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Ως εκ τούτου o Δήμος αντίθετα με την επιθυμία της διοίκησης, αδυνατεί να προχωρήσει στην υλοποίηση των ετήσιων θερινών προγραμμάτων όπως το «Παιδί και Θάλασσα» και η «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση» για παιδία ηλικίας 5 – 12 ετών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.