«Δεν πήρα τρελά λεφτά από το “Παρά Πέντε”! Δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι»

[ad_1]

«Δεν πήρα τρελά λεφτά από το “Παρά Πέντε”! Δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι»

«Κρατούσα πάντα στην άκρη χρήματα, ακούγοντας τη μαμά μου που μου έλεγε…».
Στον Βασίλη Μπουζιώτη και την εφημερίδα Real μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου…

που αναφέρθηκε στο “Παρά Πέντε” και τόνισε πως ποτέ δεν πήρε “τρελά” λεφτά, όπως κάποιοι πιστεύουν.

Βοηθάει ότι έβγαλες καλά χρήματα από το Παρά Πέντε και έχεις τον αέρα και την πολυτέλεια  να κάνεις τις επιλογές που κάνεις;

Τι έκανα στο Παρά Πέντε; Μόνο καλά χρήματα; Πλούτισα, έγινα ζάμπλουτη! Πλάκα μου κάνεις; Πήρα κάποια λεφτά, αλλά δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι.

Ούτε τη δεύτερη χρονιά της σειράς, που τα νούμερα τηλεθέασης χτύπαγαν «κόκκινο»;

Δεν πήρα τρελά λεφτά από τη σειρά… Πήρα χρήματα από τις διαφημίσεις που κάναμε για κινητή τηλεφωνία και από σπικάζ, αλλά κι αυτά δεν ήταν τόσα ώστε να έχω την πολυτέλεια που λες. Κρατούσα πάντα στην άκρη χρήματα, ακούγοντας τη μαμά μου που μου έλεγε: «Βέτα, φύλαξε λεφτά γιατί μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες». Και με αυτά μπορώ να σου πω ότι ναι, μπορώ να λέω ναι στην Κύπρο και στο ΚΘΒΕ, όπου τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πλουτίζει η ψυχή μου πρώτα απ’ όλα. Έτσι πορεύτηκα πάντα. Δεν έκανα εκπτώσεις και ακολουθούσα τον δρόμο της καρδιάς μου. Ακολουθούσα τα όνειρά μου, αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω. Αυτό με εκφράζει.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.