Δεσμεύσεις έλαβε η Ένωση Γονέων για τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες

Δελτίο τύπου
Μετά από αίτημα και παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου , στις 27 Αυγούστου 2015, παραθέσαμε για μια ακόμη φορά το θέμα της σχολικής στέγης και τις παρεμβάσεις – επιδιορθώσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας καθώς και το θέμα της μεταφοράς των μαθητών και των διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τους θερινούς μήνες με βανδαλισμούς .
Λάβαμε τη δέσμευση από τη Δημοτική αρχή ότι μέχρι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί για την έναρξη της σχολικής χρονιάς καθώς και στη διάρκεια αυτής (Απογεύματα – Σαββατοκύριακα) , θα προβεί στις απαραίτητες επεμβάσεις – επιδιορθώσεις σύμφωνα με την αναφορά που είχαμε παραδώσει στις 21 Μαΐου 2015 , για την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Τέλος είχαμε τη διαβεβαίωση για την ομαλή μεταφορά – μετακίνηση των μαθητών από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Η Ένωση Γονέων θα παραμείνει κοντά στους μαθητές , τους γονείς και σε οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν στα σχολεία , με τη δέσμευση να κάνει ότι είναι δυνατό για την επίλυση τους και την ομαλή τους λειτουργία.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Τσολακίδης Αθανάσιος Ο Γ. Γραμματέας Ρούσης Βασίλειος

Ένωση γονέων

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για ποιο Δήμο μιλάμε, για ποια δημοτική αρχή. Σχολεία τώρα θα κάνετε έργα?11 Σεπτέμβρη ανοίγουν. Ανύπαρκτος δήμος, ανύπαρκτη δημοτική αρχή (στην πλειοψηφία τους χρόνια δοκιμασμένοι, αποτυχημένοι και στις επάλξεις με αλλαγές παρατάξεων). Κρίμα για ένα τόσο μεγάλο δήμο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι στολίδι. Δείτε γύρω σας, σε όμορους δήμους τι γίνεται, τα έργα τις υποδομές (ΕΣΠΑ), εκδηλώσεις πολιτισμού. Εμείς εδώ έχουμε ένα τεράστιο πάρκο ,Αλώνια ονομάζονται, ένας χώρος όπου απλά οι εγκάθετοι δήμαρχοι φυτεύουν από 10-15 δένδρα πριν τις εκλογές!! για αυτό και δεν υπάρχει ούτε ένα δένδρο. Φανταστείτε στα Αλώνια, χώρο για πικ νικ, χώρο για συναυλίες, χώρο για χριστουγεννιάτικη αγορά στα πρότυπα αγορών του εξωτερικού κοκ. Κρίμα για το δήμο μας, εμάς τους πολίτες οι οποίοι εκλέγουμε αυτούς τους άθλιους……

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.