Δεύτερη ημέρα και συνεχίζουν στη Λάρισα η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Θεσσαλονίκης, βίντεο – φωτο

Δεύτερη ημέρα και συνεχίζουν στη Λάρισα η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Θεσσαλονίκης, βίντεο – φωτο

Δεύτερη ημέρα και συνεχίζει η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Θεσσαλονίκης να αφήνει πίσω τη ζωή της και να προσφέρει στους συνανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταστροφή.

Ο αρχηγός της ομάδας κ. Σταύρος Δρακόπουλος μας περιέγραψες τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν, με  λέξεις που δακρύζουν… :

Δεύτερη μέρα και συνεχίζουμε…. πήραμε εντολή από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας να μεταβούμε στο 23ο Δημοτικό Σχολείο για άντληση υδάτων . Τα συναισθήματα μας είναι για τον καθέναν μας ο τρόπος που λειτουργούμε στην ζωή. Είμαστε λοιπόν κι εμείς εδώ σε αυτή την κόκκινη γραμμή που βιώνουμε δυο μέρες και βιώνουμε καθημερινά τον κίνδυνο αλλά και που λόγω της θέσης και της εμπειρίας μας ίσως έχουμε μια σχετική ψυχική ανθεκτικότητα.

Η Διευθύντρια του Σχολείου μόλις μας είδε από σκυθρωπή ξαφνικά χαμογέλασε και μας είπε θα τα καταφέρετε να ανοίξουμε το σχολείο …. έτσι λοιπόν σε συνεργασία με αδερφούς SUPPORTCY ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Διασώστες το προσπαθήσαμε …. αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα …

Η ελπίδα στα μάτια των παιδιών και των Δασκάλων κινητήριος δύναμη για τους διασώστες!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος στην ψυχή ενός ανθρώπου, ενός νοικοκύρη από το να ξεσπιτώνεται. Το νοικοκυριό μιας ολάκερης ζωής, μέσα στις λάσπες, στο δρόμο.

Και τα δάκρια, στέρεψαν πια.
Είναι όμως τέτοια η καταστροφή που λύγισαν κι αυτοί.

Εμείς η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα είμαστε δίπλα σας …….

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους στο επιχειρησιακό πεδίο Μάρκος Ιστοπουλος
Σοιδρογ Σομσεδ
Patrick Hester
Δημήτρης Κιλκισλης
Vic Boumel
Αλεξία Ζαχαροπούλου

Η λέξη ευχαριστώ φαντάζει μικρή μπροστά στο έργο σας!

Δραματικές ώρες στον Παλαμά Καρδίτσας – Και η Εθ.Ελ.Ο.Δρυμού εκεί, ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.