ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 2014
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, εν αναμονή της έγγραφης θετικής απόφασης από το ΣτΕ και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καλεί τις ενδιαφερόμενες μητέρες να υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών» για παιδιά 5-12 ετών.
Το «πρόγραμμα» προσφέρεται δωρεάν και είναι μία κοινωνική προσφορά του Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους δημότες του.
Εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες, καθώς και τις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες.
Η «Δημιουργική Απασχόληση» θα αφορά στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2014 .
Όσοι γονείς επιθυμούν, τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Γραφείο Παιδείας (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου) από την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 :
Ι) Βεβαίωση εργασίας της μητέρας,
ΙΙ) Φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή – τριας (η πρώτη σελίδα με τα στοιχεία του μαθητή – τριας, και η σελίδα με τα εμβόλια).
ΙΙΙ) Οι πολύτεκνες και οι μονογονεϊκές οικογένειες, δεν υποβάλλουν βεβαίωση εργασίας, παρά μόνο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Πληροφορίες στη γραμμή του πολίτη χωρίς χρέωση 800-11-57013 και στα τηλ.: 2313304074 – 4064 και 4075, από 9:00 π.μ. έως 14:00μ.μ.
Ο κατάλογος των σχολείων στα οποία θα διεξαχθεί το πρόγραμμα θα προκύψει από τον αριθμό των αιτήσεων ανά Δημοτική Ενότητα.
δημος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.