Διάρρηξη σε σπίτι στο κέντρο του Ωραιοκάστρου – Μπήκαν απο τον 3ο όροφο

Διάρρηξη σε σπίτι στο κέντρο του Ωραιοκάστρου – Μπήκαν απο τον 3ο όροφο

Στο στόχαστρο των ληστών βρίσκονται τα σπίτια του Ωραιοκάστρου για μια ακόμη φορά.

Σήμερα τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ωραιοκάστρου  μπήκαν ληστές σκαρφαλώνοντας στον τρίτο όροφο παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας. Πριν απο αυτό έκοψαν την γραμμή του τηλεφώνου και ξήλωσαν το κουτί του συναγερμού τοποθετώντας τον σε κουβά με νερό.

Ο ιδιοκτήτης της οικίας κοιμόταν στο ισόγειο. Οι δράστες με αθόρυβες κινήσεις κατάφεραν να κάνουν φύλλο και φτερό τους δυο πάνω ορόφους.

Η θέα που αντίκρυσα το πρωί ήταν ανατριχιαστική. Η παραβίαση του σπιτιού και η σκέψη για το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί προκαλεί τρόμο.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους δράστες.

Η χρήση καμερών ασφαλείας πλέον κρίνεται απαραίτητη. Δεν είναι λίγες οι φορές που στάθηκαν πολύτιμες για την σύλληψη των δραστών.

Φυσικά η χρήση βιντεοσκοπημένου υλικού σε συνδυασμό με τις επιστάμενες και μεθοδικές έρευνες της αστυνομίας που οδηγούν στην σύλληψη των δραστών δεν επαρκούν τελικά για την ασφάλεια των πολιτών καθώς η νομοθεσία τους αφήνει σύντομα πάλι ελεύθερους.

Υπενθυμίζεται στους πολίτες η σπουδαιότητα την ενημέρωσης της αστυνομίας. Οτιδήποτε ύποπτο σας κινήσει την περιέργεια καλέστε αμέσως το 100 ακόμη και αν το θεωρείτε ασήμαντο. 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.