Διάσχιση ρέματος Άγιας Παρασκευής

Όταν πρωτοξεκίνησα την εξερεύνηση του ρέματος της Άγιας Παρασκευής στο Παλαιοκαστρο Θεσσαλονίκης ήμουν ενθουσιασμένος. Με ένα παλιό κινητό προσπαθούσα να μεταφέρω την διαδρομή μέσα από την πυκνή βλάστηση μέτρο μέτρο σχεδόν όλο το ρέμα στο βίντεο, είναι χαλιά η λήψη μα δεν είμαι ειδικός στις βιντεοσκοπήσεις… πιστεύω να μεταφέρει εικόνες διαφορετικές του ρέματος,το λάθος που έκανα είναι ότι είμαι μόνος μου χωρίς εξοπλισμό. Μπορει να μεγάλωσα εξερευνώντας ρεματιές,φαράγγια,δάση,βουνά μικρός και να έχω την ψυχολογική και σωματική άνεση μέσα σε αυτά μα ο παράγοντας του ατυχήματος είναι μεγάλος και ο κανονισμός αυστηρός πάντα με την κατάλληλη παρέα και εξοπλισμό
Το βίντεο είναι μεγάλο η υπομονή αποζημιώνει από το 8΄΄05 λεπτό, η ποιότητα του βίντεο είναι τέλεια και δείχνει τον υπέροχο καταρράκτη της Άγιας Παρασκευής ας ταξιδέψουμε για λίγο στην διαδρομή μας….

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.