Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Xiaomi Mi 5c: Έρχεται με Snapdragon 625 SoC

[ad_1]

Μια αρκετά γνώριμη πρακτική της Xiaomi είναι να διαθέτει μια «s» έκδοση της ναυαρχίδας της και στη συνέχεια να κυκλοφορεί και μια οικονομικότερη συσκευή και συγκεκριμένα την «c» έκδοση αυτής. Με το Xiaomi Mi 5s να βρίσκεται ήδη στην αγορά, το ενδιαφέρον του κόσμου στρέφεται πλέον στο Xiaomi Mi 5c, οι πρώτες φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν πριν από μερικές μόνο ημέρες.

xiaomi mi 5c

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το πίσω μέρος του 5C αποτελείται από μέταλλο. Η συσκευή φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστική μέσα από αυτές τις πρώτες φωτογραφίες και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κοστίζει λιγότερο από το ήδη οικονομικά προσιτό flagship που προσπαθεί να μιμηθεί. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, εξοπλίζεται με ένα Snapdragon 625 SoC αρχιτεκτονικής 14nm, έρχεται με 3GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θα τρέχει MIUI 8, αν και προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή έκδοση του Android.

xiaomi mi 5c.

Επιπλέον, ούτε και το μέγεθος της μπαταρίας διευκρινίζεται, αν όμως διατηρηθεί στα 3.200mAh θα αποτελεί μια ιδιαιτέρως ευχάριστη εξέλιξη για μια οικονομική συσκευή. Όσον αφορά την κάμερα, στο πίσω μέρος υπάρχει μια των 12MP και άλλη μια στο μπροστινό μέρος των 8MP για λήψη φωτογραφιών selfies, αν και η ποιότητά τους θα εξαρτάται από τους αισθητήρες που θα επιλέξει να τοποθετήσει η Xiaomi.

Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία παραμένει άγνωστη προς το παρόν, αν και το Mi 5s με 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 300 δολάρια.

The post Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Xiaomi Mi 5c: Έρχεται με Snapdragon 625 SoC appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.