Διέρρευσε press render του Huawei Mate 9 σε …μοβ απόχρωση!

[ad_1]

Σε μερικές ημέρες -και συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου σε ειδικό event στο Μόναχο της Γερμανίας- το Huawei Mate 9, η επόμενη κορυφαία πρόταση της κινεζικής εταιρείας, ανακοινώνεται επίσημα. Και τώρα, μία έγκυρη πηγή, ο διάσημος Evan Blass (@evleaks), αποκαλύπτει μία έκδοση της συσκευής σε ένα press render. Σε μία ιδιαίτερη …ανοικτή μοβ απόχρωση, βλέπουμε να εμφανίζεται η νέα πρόταση της Huawei.

mate9

Στο render βλέπουμε τη διπλή κάμερα του Huawei Mate 9 που, και σε αυτή την περίπτωση, έχει αναπτυχθεί με τη συνεργασία της Leica, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής και ακόμη θύρα USB Type-C αλλά και υποδοχή ακουστικών 3.5 χιλιοστών, αν βλέπουμε καλά, στο πάνω μέρος.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο versions: μία με flat οθόνη με την κωδική ονομασία “Manhattan” και μία dual curved-edge με την κωδική ονομασία “Long Island”. Σε άλλα specs, αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6 ιντσών Full HD και το νέο Kirin 960 chipset. Σύντομα περισσότερα…

The post Διέρρευσε press render του Huawei Mate 9 σε …μοβ απόχρωση! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.