Διαδικτυακή συνάντηση για την τάση του μακιγιάζ- Συνδεθείτε !

Διαδικτυακή συνάντηση για την τάση του μακιγιάζ Συνδεθείτε !

Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» μετά από αίτημα πολλών κυριών παρουσιάζει μέσω zoom ένα ενδιαφέρον webinar. Όλα όσα αποσκοπούν – μέσω του μακιγιάζ – στο να τονιστεί η γυναικεία ομορφιά, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή 22/11/2020 στις 8μμ , η make up artist Lilian Raftoudi. Συγχρόνως θα παρουσιαστούν μέσω βίντεο και εικόνων ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές επιδείξεις μακιγιάζ για νεαρές και πιο ώριμες ηλικίες!

Για να συνδεθείτε στην συνάντηση πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/86338356530 

Αναδείξετε την προσωπικότητά σας μέσα από το μακιγιάζ.
Οι γυναίκες, σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στην Αμερική, μακιγιάρονται για 2 λόγους:
1. Για κάλυψη- Όσες είναι πιο αγχώδεις και ανασφαλείς τείνουν να χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να είναι λιγότερο αισθητή η παρουσία τους.
2. Για Αποπλάνηση- Όσες θέλουν η παρουσία τους να γίνεται αισθητή και πιο ελκυστική, τείνουν να χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να είναι κοινωνικά πιο αποδεκτές. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που εσείς χρησιμοποιείτε το μακιγιάζ, σας προσκαλούμε στις 22 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 8μμ, να ανακαλύψουμε μαζί τις τάσεις του μακιγιάζ για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020, καθώς και κάποια μικρά μυστικά του¸ για καλύτερα αποτελέσματα!
Λίλιαν Ραφτούδη, make up artist
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.