Διακοπή κυκλοφορίας στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Πότε, που και πόσο θα διαρκέσει

Διακοπή κυκλοφορίας στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Πότε, που και πόσο θα διαρκέσει

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (23/05/2024) και κατά τις ώρες 23:00 έως 05:00 της επομένης, θα εφαρμοστούν σταδιακά Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ9 – Κ11 (ρεύμα πορείας προς δυτικά) και Κ10 – Κ11 (ρεύμα πορείας προς Ανατολικά) και συγκεκριμένα:

4Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική  Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, από το ύψος του Κ10 – Α/Κ Μαλακοπής. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στον Κλάδο Εξόδου προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται διάμεσο του αστικού ιστού και ξανά είσοδο από τον κόμβο Κ11 Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

4 Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανατολική Εσωτερική  Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, από το ύψος του Κ11 – Α/Κ Πυλαίας – Πανοράματος (2η έξοδος). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην 2η έξοδο – Κλάδο Εξόδου προς την οδό Ελαιώνων και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται διάμεσο του αστικού ιστού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.