Διακοπη νερού στις 22/9/16,δειτε σε ποιες περιοχές

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 12:00 έως τις 18:00, θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου με Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Θα διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 25ης Μαρτίου, Νυμφαίου, Ιθάκης και Αντ. Τρίτση του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς. Οι παραπάνω εργασίες κρίνονται απαραίτητες λόγω των εργασιών αναβάθμισης της εσωτερικής περιφερειακής οδού από την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβριου 2016, από τις 09:00 έως τις 12:00, θα γίνουν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου με Ολύμπου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καποδιστρίου, Κομνηνών, 25ης Μαρτίου, Βασ. Γεωργίου του Δήμου Ωραιοκάστρου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.
Διακοπή νερου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.