Διαμαρτυρίες σήμερα στη Θεσσαλονίκη λόγω Τσίπρα

Στους δρόμους θα βγουν σήμερα συνδικάτα εργαζομένων και συλλογικότητες, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις:

Στις 10.30 το πρωί διανομείς φαγητού θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία.

Στη 13.30 το μεσημέρι πορεία τους κεντρικούς δρόμους της πόλης από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς. Θα συγκεντρωθούν Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Το απόγευμα, στις 18.00, μέλη της ΛΑΕ, του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Ανάμενεται πορεία προς το ξενοδοχείο, οπου διεξάγεται το συνέδριο.

Τέλος, την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ και αγρότες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Δημοκρατίας. Αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς το ξενοδοχείο, οπου διεξάγεται το συνέδριο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.