Διαμαρτύρονται οι μαθητές των Λυκείων Ωραιοκάστρου – Παγώνουν στις αίθουσες, γλιστρούν στην αυλή

Διαμαρτύρονται οι μαθητές των Λυκείων Ωραιοκάστρου – Παγώνουν στις αίθουσες, γλιστρούν στην αυλή

Διαμαρτύρονται οι μαθητές των Λυκείων Ωραιοκάστρου καθώς με τις σημερινές θερμοκρασίες που επικρατούν κρυώνουν πολύ μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.

Η θέρμανση λειτουργεί κανονικά αλλά με το πρωτόκολλο που επιβάλλεται για  την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού τα παράθυρα να είναι ανοιχτά οι μαθητές δεν μπορούν να σταθούν απο το κρύο. Τα δυο Λύκεια  βρίσκονται στο μεγαλύτερο υψόμετρο της κοινότητας Ωραιοκάστρου, στα όρια του του αστικού ιστού με τον ορεινό όγκο, εκτεθειμένα απο παντού  και εκεί οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές και οι άνεμοι πιο ισχυροί.

Ταυτόχρονα στον αύλειο χώρο υπάρχουν σημεία που έχει κρατήσει χιόνι και δημιουργήθηκαν πάγοι. Οι ίδιοι οι μαθητές μας δήλωσαν οτι υπάρχουν παιδιά που έχουν πέσει, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένα.

Το αίτημά τους είναι να αποχωρήσουν απο το σχολείο, χωρίς την καταγραφή απουσιών μέχρι να περάσει το νεο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα διαρκέσει τις επόμενες μέρες με ακόμη πιο χαμηλές θερμοκρασίες και πιο έντονη χιονόπτωση. Ζητούν επίσης τον καθαρισμό του αύλειου χώρου απο τα χιόνια και τους πάγους για να μην σημειωθούν και άλλα ατυχήματα, ακόμη και σοβαρά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.