Διαψεύδουν Μπουτάρη για το 12ο Δημοτικό Σχολείο: «Δεν κάναμε καμία συμφωνία»

[ad_1]

Διαψεύδουν Μπουτάρη για το 12ο Δημοτικό Σχολείο: «Δεν κάναμε καμία συμφωνία»

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε, πως υπήρξε συμφωνία για να νοικιάσει ο δήμος Θεσσαλονίκης από την Εκκλησία, το παλίο κτίριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Ωστόσο  οι διαχειριστές του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου “Σχολείο” διαψεύδουν τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης.

 

Το παλιό κτίριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου στην Βασιλέως Γεωργίου, έχει «πέσει» στο τραπέζι σαν θέμα, με΄τα την απόφαση του δήμου να βάλει λουκέτο στο χώρο. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, είχε δηλώσει όμως, πως μετά από συμφωνία, η Εκκληδία της Ελλάδος θα νοίκιζε το χώρο στον δήμο και οι «καταληψίες» θα εγκαταλείπαν το κτίριο. 

Με ανακοίνωση τους, όμως, οι διαχειριστές του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου “Σχολείο”, διαψεύδουν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως «διαβάζουμε σε δημοσιεύματα του Τύπου πως υπάρχει σιωπηλή συμφωνία μεταξύ της δημοτικής αρχής και των καταληψιών για την παραχώρηση του κτηρίου σε περίπτωση που αυτό γίνει σχολείο. Τέτοια συμφωνία δε θα μπορούσε να υπάρχει- και ούτε βέβαια θα υπάρξει- και αυτό να το βάλετε καλά στο κεφάλι σας».

 

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.