Δολοφονία Καραϊβάζ – Μπαλάσκας: Το λευκό βαν ανήκει στην σύντροφο του ενός συλληφθέντα (βίντεο)

Δολοφονία Καραϊβάζ – Μπαλάσκας: Το λευκό βαν ανήκει στην σύντροφο του ενός συλληφθέντα (βίντεο)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή “Στούντιο με Θέα” για την πορεία των ερευνών της αστυνομίας.

“Τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν είναι η άκρη του νήματος από την οποία θα ξετυλιχθεί το κουβάρι των πληρωμένων συμβολαίων στην Ελλάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως “από τη στιγμή της σύλληψης οι δύο συλληφθέντες δεν έχουν πει λέξη. Μιλάμε για δύο πολύ σκληρούς κακοποιούς”.

Όπως αποκάλυψε “είναι ταυτοποιημένο ότι ο ένας βρισκόταν στη μηχανή και ο άλλος ήταν οδηγός του άσπρου βαν, ιδιοκτησίας της συντρόφου του Αυτός που βρισκόταν στο σκουτεράκι φέρεται πως ήταν αυτός που με 13 σφαίρες – οι δύο στο κεφάλι – τον σκότωσε”.

Τέλος ανέφερε πως “γίνεται μεγάλη έρευνα για να μάθουμε ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονία”.


Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση.

“Το πίστευα. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με τον διευθυντή του Ανθρωποκτονιών, ότι θα έχει θετική έκβαση με συλλήψεις”, είπε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβά, η οποία ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ και ανέφερε ότι της είχαν πει ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας Καραϊβάζ, ήταν θέμα τιμής για της Αρχές.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.