Δολοφονία 19χρονου : Στον εισαγγελέα ο 23χρονος – Έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του

Δολοφονία 19χρονου : Στον εισαγγελέα ο 23χρονος – Έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του

Στον εισαγγελέα μετέβη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος μπήκε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ δεν έκανε καμία δήλωση. Έξω από τα δικαστήρια, ήταν συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία και τον αποδοκίμασαν.


Πρόκειται για 23χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Την ίδια ώρα, σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που οι δράστες της φονικής επίθεσης διαφεύγουν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών, οι οποίοι καταγράφηκαν στο βίντεο – ντοκουμέντο. Γίνεται έτσι προσπάθεια για την ταυτοποίησή τους, αλλά και για το ρόλο τους το μοιραίο βράδυ. Θεωρείται πάντως ότι πρόκειται για μια αιματηρή επίθεση από οργανωμένη ομάδα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το αίμα που βρέθηκε στο κάθισμα του αυτοκινήτου του κατηγορούμενου. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το αίμα του 19χρονου ή αν πρόκειται για άλλο τραυματισμό.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναζητούνται και νέα βίντεο. Παράλληλα, αναμένεται η ιχνηλάτηση του δρομολογίου που ακολούθησαν οι δράστες. Πιθανή πάντως θεωρείται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για κακουργηματικές πράξεις. Ο 23χρονος πρόκειται για έναν σκληρό χούλιγκαν και σεσημασμένο για επιθέσεις. Μάλιστα το 2019, μαζί με τουλάχιστον τρία άτομα, σε μία πανομοιότυπη επίθεση, είχε μαχαιρώσει φίλαθλο του Άρη. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία ενώ μέχρι σήμερα εκκρεμούσε η δίκη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες το 2017, συμμετείχε στον τελικό της ντροπής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Βόλο. Είχαν γίνει από τα πιο άγρια οπαδικά επεισόδια πάνω στη γέφυρα του Πανθεσσαλικού.

Η αστυνομία πριν από τη σύλληψη του 23χρονου, είχε κάνει έφοδο στα γραφεία συνδέσμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εντόπισαν σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά, κροτίδες, σφυριά, ξύλινα ρόπαλα και μεταλλικούς σωλήνες.

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.