Δρυμός: Χωρίς θέσεις covid τα κοιμητήρια – Τι ήταν τα εκτεθειμένα οστά 

Δρυμός: Χωρίς θέσεις covid τα κοιμητήρια –
Τι ήταν τα εκτεθειμένα οστά 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωραιοκάστρου απασχόλησε για μία ακόμη φορά το θέμα των κοιμητηρίων. Καθώς δεν υπάρχουν θέσεις ενταφιασμού θανόντων απο κορονοϊό, το συμβούλιο είχε αποφασίσει παλαιότερα όσοι συμπολίτες τους απεβιώσουν από covid – 19  να ενταφιαστούν στα κοιμητήρια του Μονολόφου.  

Στην πρόταση αυτή ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Πατσάλας πρόσθεσε τη δυνατότητα χρήσεις χώρου και στα κοιμητήρια της Λητής. Το ίδιο πρόβλημα, μη διαθέσιμο χώρου ενταφιασμού covid – 19, έχει και η κοινότητα Μελισσοχωρίου. 

Το συγκεκριμένο συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκε και το θέμα των διοδίων που πρόκειται να γίνουν στο Λαγκαδά, δεν έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Λητής κ. Απόστολος Χατζηαντωνίου, οπότε την πρόταση χρήσης των κοιμητηρίων της κοινότητάς του δεν την γνωρίζει και αναμένεται η απόφαση του συμβουλίου του.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση ενταφιασμού θανόντων απο κορονοϊό στα κοιμητήρια Μονολόφου δεν είχε γίνει δεκτή απο την κοινότητα Μεσαίου. 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Δρυμού αναφέρθηκε και εξήγησε για το τι συνέβη με το επίμαχο βίντεο φαίνονται εκτεθειμένα οστά των κοιμητηρίων του Δρυμού, δείτε σχετικά εδώ.

Δήλωσε ότι  κατά τη διάρκεια εργασιών τα οστά που βρέθηκαν πρέπει να είναι πολλών 10ετιών πίσω και ότι ο πολίτης ο οποίος δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο ενδέχεται να ήταν ένα εκτελεστικό όργανο κάποιου άλλου και ότι το σκηνικό που αποθανάτισε ήταν στημένο.
Ο Πρόεδρος  δήλωσε στο σώμα ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το αν θα κινηθεί νομικά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για αυτά τα δύο θέματα: 

Δείτε όλο το κοινοτικό συμβούλιο Δρυμού:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.