Δυο αστέρια στο φιλέ του «Α.Σ. Ωραιόκαστρο»

Δελτίο τύπου
Δυο αστέρια στο φιλέ του «Α.Σ. Ωραιόκαστρο»
Νάσια Μπαξεβάνη και Ράνια Γεωργακοπούλου. Δύο αστέρια του αθλητισμού που συμμετέχουν δυναμικά στη σύνθεση του παζλ της νεοσύστατης ακαδημίας βόλεϊ του«Α.Σ. Ωραιόκαστρο» (SportsClub Oraiokastro).
Γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά του αθλήματος και έχοντας «γράψει» αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα πάνω στο γυαλιστερό παρκέ, οι δύο σημαντικές αθλήτριες του βόλεϊ τέθηκαν επικεφαλής της προσπάθειας του αθλητικού συλλόγου προκειμένου να μάθουν στα παιδιά να αγαπούν από μικρά τον αθλητισμό και τις ομαδικές δραστηριότητες.
Ταυτόχρονα έχοντας ως οδηγό τις γνώσεις από την πολύπλευρη εμπειρία τους, θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν με τον ασφαλέστερο τρόπο τα μικρά παιδιά των ακαδημιών στον ομαδικό αθλητισμό και στην περαιτέρω αρμονική τους διάπλαση. «Το οικογενειοκρατικό κλίμα του συλλόγου, η άρτια συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως η συμπεριφορά και η παρουσία δύο ξεχωριστών ανθρώπων,του Αντώνη Τσαμεσίδη στο τιμόνι, και του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ως εφόρου του τμήματος βόλεϊ του «Α.Σ Ωραιόκαστρο», με οδήγησε χωρίς δεύτερες σκέψεις στο να γίνω και εγώ μέλος αυτής της οικογένειας του αθλητισμού» θα τονίσει η Νάσια Μπαξεβάνη. Η μεταγραφή της οποίας παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για τον αθλητικό σύλλογο του Ωραιοκάστρου αφού εκτός της συμμετοχής και προσφοράς της στον προπονητικό τομέα των ακαδημιών του βόλεϊ, θα ενισχύσει σημαντικά με την αγωνιστική της τεχνική και την ομάδα γυναικών του συλλόγου.
Για τη Ράνια Γεωργακοπούλου που είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσίας στον «Α.Σ Ωραιόκαστρο», στόχος και σκοπός της πολύτιμης συμμετοχής της ως προπονήτρια παιδιών στο βόλεϊ είναι εκτός από την άσκηση του σώματος η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος στους μικρούς αθλητές. «Το μεράκι του προέδρου σε συνδυασμό με την παρουσία της πολύπειρης -με πολλές περγαμηνές- προπονήτριας Σοφίας Μαυρίδου, δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να αρνηθεί τη συνεργασία. Πόσο μάλλον όταν αφορά μια προσπάθεια για να μεταλαμπαδεύσουμε σε μικρά παιδιά την αξία του «Ευ Αγωνίζεσθαι»θα υπογραμμίσει η νεαρή προπονήτρια.
Δύο αστέρια του βόλεϊ σε κοινές πορείες με κοινές προεκτάσεις. Δύο σπουδαίες αθλήτριες που θα συνυπάρχουν στη φετινή αγωνιστική και προπονητική σεζόν στο αστραφτερό παρκέ με τον «Α.Σ Ωραιόκαστρο».
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.