Δυο θανατηφόρα τροχαία στη Χαλκιδική σχεδόν την ίδια ώρα – Δυο συνομήλικοι σκοτώθηκαν

Δυο θανατηφόρα τροχαία στη Χαλκιδική σχεδόν την ίδια ώρα
Δυο συνομήλικοι σκοτώθηκαν

Δυο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν εχθές σε επαρχιακούς δρόμους της Χαλκιδικής. Την τελευταίας τους πνοή άφησαν ένας 50χρονος και ένας 51χρονος στην άσφαλτο.
Ειδικότερα: 

Χθες 13 Ιουνίου 2020 και ώρα περίπου 19.30 στο 12 χιλιόμετρο της παλαιάς επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας στο ύψος της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σιδερένιους στύλους περίφραξης και ακολούθως σε 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.
Χθες 13 Ιουνίου 2020 και ώρα περίπου 19.40 στο 6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.