Δωρεάν διανομή προιόντων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Θεσσαλονίκης – Δυτικό Τμήμα, σε συνεργασία με το δήμο Ωραιοκάστρου και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, θα διανείμει δωρεάν νωπά κοτόπουλα, ελαιόλαδο, όσπρια και είδη προσωπικής φροντίδας σε δικαιούχους, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
προιοντα τεβα
Σημείο, ημέρες και ώρες διανομής προϊόντων
Η παραλαβή των προϊόντων για τους ωφελούμενους θα γίνει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4 – έναντι δημαρχείου) τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 από τις 13:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το αντίγραφο της αίτησής τους, την ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση που δεν θα παραλάβει ο αιτών αυτοπροσώπως ή κάποιο μέλος της οικογένειας, απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα:
2313304070 Προϊσταμένη, 2313304068 Κοινωνική Υπηρεσία Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, 2313300832 Κοινωνική Υπηρεσία Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και 2394032700 Κοινωνική Υπηρεσία Δημοτικής Ενότητας Μυγδονίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.