Δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, η Αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα κεραμικής – πηλού για ενήλικες. Τα μαθήματα θα παραδίδει η κ. Παναγιώτα Μπόζα.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 21Α, Ωραιόκαστρο) από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι τις εξής ημερομηνίες:
Τετάρτη 3 Απριλίου 2024
Τετάρτη 10 Απριλίου 2024
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.
Τα υλικά που χρειάζονται για την συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είναι: Τάβλα από λεπτό ξύλο 50Χ35 ή πλαστική επιφάνεια κοπής, πηλός αέρος DAS 1kg, χονδρός πλάστης πίτας, εργαλεία πηλού (σετ), μαχαίρι πηλού, χρώματα ακρυλικά – πινέλα, χρώμα ζωγραφικής λαδιού ombre, υγρά μαντηλάκια, μεμβράνη διάφανη, κουπάκι από γιαούρτι, ψαλίδι, χάρακας.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου:
2313304067 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07.00 ως τις 15.00.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.