Δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών στα Διαβατά και στην Ν.Μαγνησία απο την ΕΔΔΙΚ

 

Με νέες δράσεις θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται ο υπό ίδρυση σύλλογος ΕΔΔΙΚ ΔΕΛΤΑ , ( Εθελοντές διάσωσης και διαχείρισης κρίσεων Δέλτα Θεσσαλονίκης ) μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID19 τις επόμενες μέρες. Στα Διαβατά και στην Ν. Μαγνησία Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πρώτων βοηθειών, για όλους τους πολίτες.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει βασική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για τους νέους εθελοντές και ασκήσεις ΚΑΡΠΑ για όσους παρακολούθησαν το προηγούμενο διάστημα την βασική εκπαίδευση.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα στηθούν υπαίθριοι καταυλισμοί (σκηνές) για την εκπαίδευση των κατοίκων σε περίπτωση σεισμού. Κάποιο από τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στον Χορτιάτη και επίσκεψη στο όμορφο καταφύγιο που διαθέτει ο ΣΕΟ . Στον μαραθώνιο που θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες, θα στηθεί για πρώτη φορά ιατρείο πρώτων βοηθειών της ΕΔΔΙΚ για την παροχή πρώτων βοηθειών στους αθλητές.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.