Δωρεά από τον Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. σε τρία σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου

Δωρεά από τον Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. σε τρία σχολεία του Δ. Ωραιοκάστρου

 

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Υπαλλήλων Καπνικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης (Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ.) για την πρωτοβουλία των μελών του να προσφέρουν 3.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες σχολείων της περιοχής.

 

Το Δ.Σ. του Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. κατά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε την παύση λειτουργίας του Συνεταιρισμού και την προώθηση των χρημάτων που υπήρχαν στο ταμείο σε διάφορες δράσεις με τη μορφή χορηγιών.

 

Στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου τα 3.000 ευρώ που δόθηκαν προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες τριών σχολείων : του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, του 2ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου και του 5ου Νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου.

 

 

«Είναι πολύ σημαντικό, σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να αισθάνεσαι ότι στο δύσκολο έργο που έχεις αναλάβει ως Δήμος, έχεις συνοδοιπόρους σου φορείς και σωματεία. Κάθε προσφορά στα παιδιά είναι πολύτιμη γιατί τους δίνουμε ακόμη περισσότερα εφόδια για να «χτίσουν» ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Δ.Σ του Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. γι αυτή την πρωτοβουλία », τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

 

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, επεσήμανε από την πλευρά του ότι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς όταν βλέπουμε φορείς, σωματεία αλλά και ιδιώτες να προσφέρουν στα σχολεία μας. Αγωνιζόμαστε σκληρά και κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας αλλά όταν αισθάνεσαι κι άλλους συμπαραστάτες δίπλα σου, τότε παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις».

 

 

Τα χρήματα δόθηκαν στον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελο Χατζηαντωνίου από τον πρόεδρο του Ο.Σ.Υ.Κ.Ε.Θ. Ιωάννη Καραδήμογλου και την ταμία του Συνεταιρισμού Ειρήνη Κέπετζη, παρουσία και των διευθυντών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου Χρυσόστομου Χατζηκωνσταντινίδη και 2ου Νηπιαγωγείου Χρυσάνθης Καραμπιστάνη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.