Δωρεά ενός απινιδωτή στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου – Πρόταση για δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου Covid-19

Δωρεά ενός απινιδωτή στο Τοπικό Ιατρείο Ωραιοκάστρου – Πρόταση για δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου Covid-19

Τη λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου και ως εμβολιαστικό κέντρο Covid-19 στηρίζει και ενισχύει η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. Στο πλαίσιο αυτό παραδόθηκε ως δωρεά από το Δήμο Ωραιοκάστρου προς το Ιατρείο ένας υπερσύγχρονος απινιδωτής.

«Δίνουμε προτεραιότητα στα θέματα της υγείας και στηρίζουμε τη λειτουργία εμβολιαστικών ιατρείων στο Δήμο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Δημαρχείο με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Χρίστογλου, και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νεάπολης, Ευάγγελο Ξενόπουλο, με τη συμμετοχή της εντεταλμένης συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνας Ζάπρα.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι στο Δήμο μας θα λειτουργούν δύο εμβολιαστικά ιατρεία, καθώς οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν το εμβόλιο για τον Covid-19 στο τόπο κατοικίας τους χωρίς να ταλαιπωρούνται. Ως διοίκηση θα κάνουμε όποιες ενέργειες χρειάζεται για να ενισχύουμε τη λειτουργία του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου», επισήμανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Ανέφερε επίσης, ότι έχει προτείνει στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο Covid-19 και στο Δημοτικό Ιατρείο που θα αρχίσει να λειτουργεί το επόμενο διάστημα στο Δρυμό.

Ο κ. Χρίστογλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Τσακίρη και επισήμανε πως η συνδρομή της δημοτικής αρχής στην υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού για τον Covid-19 είναι πολύ σημαντική.

Νωρίτερα, η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου. Συζήτησε για τη λειτουργία των εμβολιαστικών ιατρείων με τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, Κωνσταντίνο Χρίστογλου και τον διευθυντή του Κ.Υ. Νεάπολης, Ευάγγελο Ξενόπουλο και παρέδωσε τον απινιδωτή. Επισήμανε πως η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στη λειτουργία των εμβολιαστικών ιατρείων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.