Δύσκολα τα πράγματα στο Ωραιόκαστρο απο την «Ωκεανίς»,βίντεο

Απ’ ότι φαίνεται η «Ωκεανίς» είναι πιο ισχυρή από όλες τις κακοκαιρίες που πέρασα μέχρι τώρα από το Ωραιόκαστρο .

Το θερμόμετρο στους – 2 με ανθρώπινη αίσθηση τους – 9 βαθμούς Κελσίου ισχυροί άνεμοι και η κακοκαιρία ακόμη δεν εχει φράση στην κορύφωση της.

Η εικόνα μέσα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου είναι η εξής οδός Μακεδονικου αγώνα τα αυτοκίνητα κινούνται με δυσκολία, το χιόνι στα στενά είναι αρκετό ένα κομμάτι της οδού Υψηλάντη είναι απίστευτα επικίνδυνο ακόμη και με Τζιπ.  Οδός λεωφόρο Δημοκρατίας σε κάποια σημεία το χιόνι είναι αρκετό με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την κυκλοφορία των σχημάτων.

Η οδός Θεσσαλονίκης κινείται μερικώς κανονικά, αρκετά είναι τα οχήματα που βάζουν αλυσίδες.

Τα πεζοδρόμια έχουν αρκετό χιόνι .

Οδηγοί και παίζει καλούνται να ‘ναι απίστευτα προσεκτικοί .
Αλάτι υπάρχει στο Παλαιόκαστρο,απένατι απο το ΚΑΠΗ Παύλου Μελά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: τα δρομολογια του ΟΑΣΘ σταμάτησαν εξαιτίας του πάγου που εχει πιάσει ο δρόμος,οπως μας ενημέρωσε ο επόπτης.

Μεσα στα παρακάτω βίντεο θα άκουσε στη περιγραφή οτι τα λεωφορεία κινούνται κανονικά,αυτό εχει αλλάξει τα τελευταία λεπτά.

Βοηθήστε μας την ενημέρωση,στείλτε μας μικρά βίντεο από τις υπόλοιπες περιοχές του του ενιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου στο Facebook  και στο mail [email protected] Η βοήθεια σας είναι χρήσιμη για την αντικειμενική είκονα.

Το φαινόμενο κινείται ραγδαία και η εικόνα του αλλάζει καθε στιγμή.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.