Δ.Μάρδας: Η άποψή μου για τους νεκρούς του lockdown χαλάει τη «μαγιονέζα» της πολτικής της ΝΔ

Δ.Μάρδας: Η άποψή μου για τους νεκρούς του lockdown χαλάει τη «μαγιονέζα» της πολτικής της ΝΔ-Πολιτική που «κτίζεται» πάνω σε νεκρούς οι κινήσεις της κυβέρνησης για τη Marfin

«Ήταν ξεκάθαρη η διατύπωσή μου, για να δούμε τα αποτελέσματα μιας πολιτικής, πρέπει να παίρνουμε υπόψη μας, όλες τις παραμέτρους», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, αναφορικά με την ανάρτησή του, στην οποία υποστήριξε ότι πρέπει να υπολογίζονται και οι αυτοκτονίες λόγω lockdown στον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό.

«Πρόκειται για άποψη που δεν εξωραΐζει και χαλάει τη μαγιονέζα της πολιτικής, για αυτό ενοχλήθηκε η ΝΔ», δήλωσε ο Δημήτρης Μάρδας, αυτό έχει γίνει κατά την άποψή μου. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως, υπάρχουν επιπτώσεις την επόμενη μέρα, που πρέπει να τις λάβουμε κατά νου.»

 

«Αρνούμαι να μπω σε οποιαδήποτε συζήτηση, η οποία προσπαθεί να χτίσει την οποιαδήποτε πολιτική πάνω σε νεκρούς και η επικοινωνία έχει κάποια όρια», δήλωσε τέλος για τη σημερινή τελετή για τα θύματα της Marfin, ο Δημήτρης Μάρδας.

«Είναι άκομψο το γεγονός, ότι υπάρχει μία πολιτική εκμετάλλευση, ενός γεγονότος, που χτίζεται πάνω σε νεκρούς.»

Δεν έκανε καλά που άνοιξε την υπόθεση ο Χρυσοχοΐδης, γιατί είναι αυτός, ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει αποτέλεσμα, δήλωσε τέλος ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΗΧΗΤΙΚΟ (για τους νεκρούς του lockdown)

https://www.youtube.com/watch?v=LbH8-YF39ew

 

ΗΧΗΤΙΚΟ (για την τελετή της Marfin)

https://www.youtube.com/watch?v=DZk3BPNRmmA

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.