Δ. Ωραιοκάστρου: «Αγγέλων Έλευσις 2021» με χριστουγεννιάτικες δράσεις και Λευκή Νύχτα – Πρόγραμμα

Print

Δ. Ωραιοκάστρου: «Αγγέλων Έλευσις 2021» με χριστουγεννιάτικες δράσεις και Λευκή Νύχτα

Χριστουγεννιάτικες δράσεις και μελωδίες, δρώμενα για παιδιά, «Λευκή Νύχτα» και φωταγώγηση πλατειών και κεντρικών σημείων με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια περιλαμβάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Αγγέλων Έλευσις 2021», που θα γίνουν φέτος στον Δήμο Ωραιοκάστρου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου. Άγιο-Βασίληδες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται σε κάθε περιοχή, για να παίξουν με τα παιδιά και να διασκεδάσουν. Επίσης, τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τους καλλιτέχνες.

Στο Ωραιόκαστρο το χριστουγεννιάτικο ρυθμό στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ θα συμμετάσχουν ορχήστρες από πολιτιστικούς συλλόγους και σχολεία. Θα γίνουν δράσεις με παιχνίδια, ενώ θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα καταλήξει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο  σημείο όπου θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Λευκή Νύχτα»

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου διοργανώνουν στις 10 Δεκεμβρίου 2021, από τις 5 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, τη «Λευκή Νύχτα», με σκοπό να τονωθεί η κίνηση στην αγορά του Ωραιοκάστρου.

Στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της αγοράς. Μεταξύ άλλων θα στηθούν ειδικές κατασκευές για να παίξουν τα παιδιά με χειροτεχνίες και κατασκευές χειροποίητων καρτών και στολιδιών. Επίσης, θα γίνει εκδήλωση face painting, ενώ θα γίνουν δρώμενα από ξωτικά του Άγιου Βασίλη, που θα κάνουν ζογκλερικά κόλπα, ισορροπητικά τρικ, mini show με φωτιές.

Στις εκδηλώσεις θα υπάρχουν επίσης ξυλοπόδαροι και Άη-Βασίλης, ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά για να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Το πρόγραμμα φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεκινά φέτος στις 30 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φωταγώγησης έχει ως εξής:

30 Νοεμβρίου 2021, 7 το απόγευμα, Πεντάλοφος

2 Δεκεμβρίου 2021, 7 το απόγευμα, Ωραιόκαστρο

4 Δεκεμβρίου 2021, 6 το απόγευμα, Ν. Φιλαδέλφεια

5 Δεκεμβρίου 2021, 7.30 το απόγευμα, Νεοχωρούδα

10 Δεκεμβρίου 2021, Μονόλοφος (5.30 μ.μ.), Πετρωτό (6.30 μ.μ.), Μεσαίο (7.30 μ.μ.)

10 Δεκεμβρίου 2021, 5.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ. – Ωραιόκαστρο – Λευκή Νύχτα

11 Δεκεμβρίου 2021, 7 το απόγευμα, Μελισσοχώρι

12 Δεκεμβρίου 2021, 7 το απόγευμα, Δρυμός

15 Δεκεμβρίου 2021, 6 το απόγευμα, Λητή.


Η απόφαση της δαπάνης που ορίστηκε στις 22/11/2021:


Print
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.