Δ. Ωραιοκάστρου: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2023 – Ανέρχεται στα 57 εκατ. ευρώ

Δ. Ωραιοκάστρου: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2023 – Ανέρχεται στα 57 εκατ. ευρώ

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2023 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά την διάρκεια της 34ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Παράλληλα, εγκρίθηκαν το Τεχνικό Πρόγραμμα και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2023.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Ωραιοκάστρου για το 2023 ανέρχεται στα 57 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 13 εκατ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στο νέο προϋπολογισμό δίνεται έμφαση στο Τεχνικό Πρόγραμμα που ανέρχεται στα 21 εκατ. ευρώ, ποσό σημαντικά αυξημένο σε σύγκριση με το 2022. Επίσης, δίνεται βαρύτητα στον τομέα της καθαριότητας, του αθλητισμού, της κοινωνικής πολιτικής και του πολιτισμού.

«Ο προϋπολογισμός του νέου έτους είναι ισοσκελισμένος και ορθολογικά διαμορφωμένος. Καλύπτει όλες τις πάγιες ανάγκες μας και ταυτόχρονα συνεχίζει την υλοποίηση όλων των πρωτοβουλιών που πήραμε τα προηγούμενα έτη. Οι παρεμβάσεις αυτές αφορούν όλους τους τομείς και καλύπτουν όλες τις Δημοτικές Ενότητες», τόνισε στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Καρασαββίδης.
Και πρόσθεσε: «Ο νέος προϋπολογισμός εμφανίζεται αυξημένος, καθώς ολοένα και περισσότερο κορυφώνονται οι παρεμβάσεις που ως διοίκηση σχεδιάσαμε με σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών. Αισιοδοξώ ότι το νέο έτος θα μας βρει σε ακόμη καλύτερη θέση με την προσδοκία ότι θα βγούμε επιτέλους από τις διάφορες κρίσεις και θα μπορούμε να λειτουργούμε σε κλίμα ομαλότητας».
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.