Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF συνεχάρη ο Π. Τσακίρης

Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF συνεχάρη ο Π. Τσακίρης

«Μας κάνετε υπερήφανους, σας θαυμάζουμε και ως Διοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε τις προσπάθειές σας». Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, καλωσόρισε στο γραφείο του στο Δημαρχείο μαθητές από τον Δήμο Ωραιοκάστρου που διαπρέπουν στον αθλητισμό και με τις διακρίσεις τους σηκώνουν ψηλά τον τόπο.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, υποδέχθηκε την Νεφέλη Αβραμίδου, την Παρασκευή Λειβαδιώτου, τον Γιώργο Πολυχρονίδη και τον Πασχάλη – Αλέξανδρο Σίσκο, που πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις ως μέλη της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF, που έγινε πρόσφατα στο Καζακστάν.
Τα παιδιά συνόδευαν οι γονείς τους και οι προπονητές Κοσμάς Αβραμίδης και Βάσω Κουσαρίδου.
«Με τις επιδόσεις σας σηκώσατε ψηλά την Ελλάδα, τον Δήμο Ωραιοκάστρου! Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε την προσπάθειά σας. Υλοποιούμε ένα σημαντικό έργο στην περιοχή της Γαλήνης με την κατασκευή προπονητηρίου μαχητικών αθλημάτων, ώστε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα να μπορούν να προπονούνται και να μας χαρίζουν χαρές με τις επιδόσεις τους. Συγχαρητήρια Νεφέλη, Παρασκευή, Γιώργο και Πασχάλη – Αλέξανδρε! Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους γονείς σας. Αυτό είναι το Ωραιόκαστρο που μας κάνει περήφανους!», τόνισε ο κ. Τσακίρης και ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν επιτυχίες στον αθλητισμό και στις επιδόσεις τους στο σχολείο.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.