Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου στηρίζει τους κατοίκους της Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίοι υπέστησαν καταστροφές από το σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου καλούνται να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Κρήτης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα είδη που μπορούν στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, Ωραιόκαστρο – έναντι Δημαρχείου), καθώς επίσης και στα γραφεία των Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου τις πρωινές ώρες.
ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ
Από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους του Δήμου αφορούν στα παρακάτω: Νερά, γάλα εβαπορέ, γάλα σκόνη, καφές, χυμούς, κρουασάν, μπισκότα, κονσέρβες, παξιμάδι, κράκερ, παστέλια, ρύζι, μακαρόνια, πελτές ντομάτας, όσπρια, λάδι, αλάτι, ζάχαρη, πάνες για μωρά (pampers), πάνες ακράτειας για ηλικιωμένους, σερβιέτες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σακούλες σκουπιδιών, πλαστικά πιάτα, ποτήρια και σερβίτσια, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μωρομάντηλα, μπιμπερό, χλωρίνη, σαπούνι, ασπιρίνες, Depon, γάζες, Hansaplast.
 Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, ώστε να ακολουθήσει η αποστολή τους στην Κρήτη. Εφόσον χρειαστεί θα ακολουθήσει νέα εκστρατεία αλληλεγγύης για να καλυφθούν οι ανάγκες των σεισμόπληκτων.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.