Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Δ. Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους της Καρδίτσας, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από τον μεσογειακό κυκλώνα “Ιανός”, που έπληξε πρόσφατα την ευρύτερη περιοχή.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ξεκινά εκστρατεία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να ανακουφιστούν οι πληγέντες από τη θεομηνία.

Την δράση υλοποιεί με οδηγίες του κ. Τσακίρη η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, σε συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, Λητής, Απόστολο Χατζηαντωνίου, Μελισσοχωρίου, Αθανάσιο Μοσχόπουλο, Μεσαίου, Γιώργο Παπαδόπουλο, Νέας Φιλαδέλφειας, Νικόλαο Γιαϊλατζόγλου, Νεοχωρούδας, Χρήστο Σαραμούρτση, Πενταλόφου, Πάτροκλο Σπυρόπουλο και Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου. Όλοι μαζί καλούν τους δημότες να βοηθήσουν τους πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν καλούνται να προσφέρουν: νερά, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες, πάνες,  συσκευασμένα τρόφιμα και φάρμακα (επισυνάπτεται λίστα φαρμάκων σε εικόνες).

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνεται ως και την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα που μπορούν στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, Ωραιόκαστρο – έναντι Δημαρχείου ), καθώς επίσης και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου τις πρωινές ώρες.

Η Ομάδα Προσκόπων Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλονίκης συνδράμει στην Καρδίτσα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.