Δ. Ωραιοκάστρου: Την Κυριακή 20/3/22 το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Δ. Ωραιοκάστρου: Την Κυριακή 20/3/22 το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Τ ην Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, με στόχο να σταλεί ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. Η διεξαγωγή του τουρνουά είχε αναβληθεί πριν από μερικές ημέρες λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 Ειδικότερα, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, και θα συμμετάσχουν μέλη Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου και διαθέτουν τμήματα ποδοσφαίρου, ενώ έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν βετεράνοι του ποδοσφαίρου.
 Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις θα έχουν φιλικό χαρακτήρα και θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου που δολοφονήθηκε με κίνητρο την οπαδική βία. Στους αγώνες δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεν θα απονεμηθούν έπαθλα. Μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί ο Αθλητισμός και θα σταλεί μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.
 Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Ωραιοκάστρου, στα οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε νέος πλαστικός τάπητας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.