Δ. Ωραιοκάστρου: Το Κονταξοπούλειο μετατρέπεται σε γήπεδο beach volley και υποδέχεται το «North Area Beach Volley Circuit»

Δ. Ωραιοκάστρου: Το Κονταξοπούλειο μετατρέπεται σε γήπεδο beach volley και υποδέχεται το «North Area Beach Volley Circuit»

 
Το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου μετατρέπεται σε γήπεδο beach volley και οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν για τρεις ημέρες καρφιά, εντυπωσιακά σερβίς, μπλοκ και εκπληκτικές άμυνες στην καυτή άμμο από ομάδες γυναικών και ανδρών από όλη την Ελλάδα!
 
Ειδικότερα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «North Area Beach Volley Circuit», ανακοινώνουν την έναρξη του φετινού Circuit στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, που θα διεξαχθεί από τις 25 ως και τις 27 Ιουνίου 2021.
 «Με πρωτότυπες και υψηλού επιπέδου αθλητικές εκδηλώσεις κάνουμε βήματα επιστροφής προς την κανονικότητα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα λόγω του Covid-19. Οι δημότες μας για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγώνες beach volley στον τόπο τους, αφού φέρνουμε άρωμα θάλασσας στο βουνό!», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 «Μετατρέπουμε το Κονταξοπούλειο σε γήπεδο beach volley και προσκαλούμε τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες, στους οποίους θα συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση θα γίνει με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19», αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) και εντετελμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.
 Οι αγώνες
Οι αγώνες, που υπάγονται στην κατηγορία «OPEN», θα αρχίσουν την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, στις 9 το πρωί με τους αγώνες πρόκρισης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17.30, θα αρχίσει το κυρίως ταμπλό. Στο κυρίως ταμπλό θα συμμετέχουν 12 ομάδες ανδρών και 8 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα.
Το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 09.30 και για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα έχει και δύο βραδινά παιχνίδια στις 21.15 και στις 22.00.
Την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, οι αγώνες αρχίζουν στις 10.30. Οι ημιτελικοί γυναικών θα διεξαχθούν στις 16.00, ενώ οι ημιτελικοί ανδρών στις 17.30. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός Γυναικών και στις 20.00 ο Τελικός Ανδρών.
Στις 21.00 θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και στους δεύτερους του τουρνουά.
Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.